Is gezonde voeding voldoende?

Gepubliceerd op 3 februari 2021 om 18:50

Suppletie, wel of niet?

"Ik eet gezond dus ik krijg alles binnen"

 

Misschien hoor je het vaker of zeg je het zelf. Ons voedsel is de laatste jaren echter drastisch achteruit gegaan in voedingswaarde zoals in bijgaande tabel is te zien. En dan loopt deze data tot 2002 dus je kunt zelf wel bedenken wat er in 19 jaar er achteraan is gebeurd.

Waardoor is de kwaliteit van ons voedsel zo achteruit gegaan?

Eenzijdige landbouw, kunstmest, gebruik van pesticiden en insecticiden, GMO, groeihormonen etc.

Het is tegenwoordig dus niet eenvoudig om alles uit je dagelijkse voeding te halen, alleen al vanwege het simpele feit dat je soms wel tot 6 keer zoveel moet eten van een product om een gezonde hoeveelheid nutriënten binnen te krijgen.

Wat kun je doen om toch voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen?

Natuurlijk is een gezonde levensstijl aan te raden en dus ook gezonde voeding. Maar wij van HartstikkeGezond nemen ook een dagelijkse aanvulling om ons systeem te voorzien van de nodige voedingsstoffen. Welke dat zijn is voor een deel afhankelijk van je persoonlijke situatie en levensstijl. Wij kunnen je hierin adviseren. Mocht je graag gebruik willen maken van hoogwaardige suppletie raden wij Vitals aan. Met de kassacode "hartstikkegezond" krijg je bovendien een aantrekkelijke 20% kassa-korting.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.