Vraag & Antwoord over RestoreStap 5: Parasieten bestrijdenDetox stap 2MindLINK

Wat is Restore?

Restore is een voedingssupplement dat de eerste verdedigingslinie vormt tegen dagelijkse blootstelling aan stoffen uit ons milieu en onze voeding. Restore creëert een optimale omgeving in het darmslijmvlies zodat goede darmbacteriën kunnen gedijen. Een goede darmflora beschermt ons immuunsysteem en onderhoudt onze gezondheid. Restore is ontwikkeld door wetenschappers die zijn opgeleid aan enkele van de meest prestigieuze universiteiten van Amerika, zoals de Universiteit van Virginia, de Duke University en de Johns Hopkins School of Public Health. Het is een van de bodem afgeleid mineraalsupplement, wetenschappelijk bewezen en ontworpen ter ondersteuning van de bescherming van de darmwand.

Wat doet Restore?

“Het is belangrijk te weten dat Restore een significant resultaat oplevert voor de gezondheid van de darm. Het wordt gebruikt als een basis voor het helpen creëren van een sterk immuunsysteem en darm-bioom. Microbioom-balans en intacte “tight-junctions” worden algemeen erkend als een groot deel van het menselijke immuunsysteem en hebben directe invloed op de DNA-transcriptie van menselijke cellen om een optimale gezondheid te bevorderen en een lekkende darm te voorkomen. Hierdoor verbetert de darmintelligentie. De beproefde werking van Restore demonstreert de rol van fundamentele hulpbron in het streven naar optimale gezondheid.
70% van ons immuunsysteem zit in onze darmen. We hebben 10.000 (!) verschillende stammen goede darmbacteriën nodig om een gezond immuunsysteem te ondersteunen. Klinische ervaring ondersteunt, naast celkweekstudies, de theorie dat de formule van Restore de optimale omgeving in de darmen creëert om een strakke “tight-junction”-barrière te creëren om zo onze gezondheid en ons welzijn te ondersteunen. Restore is een dagelijks te nemen, vloeibaar supplement dat is ontworpen ter ondersteuning van de bescherming van het gehele maagdarmkanaal tegen landbouwherbiciden, antibiotica, GMO’s, gluten en door voedsel overgedragen toxines. Hiervoor wordt door een omgeving gecreëerd waarin tussen 20.000 en 30.000 verschillende stammen van goede darmbacteriën gedijen. De meeste probiotica op de markt bevatten minder dan 24 verschillende stammen van goede darmbacteriën.

Wat zijn tight junctions?

Tight Junctions: Poortwachter in de darm.
Om een alledaagse vergelijking te gebruiken, houdt een sterke verdediging van voetbalelftal het andere team tegen om te scoren omdat het “tight junctions” heeft. In ons immuunsysteem houden deze tight junctions stofjes uit de bloedbaan die niet er niet in horen en laten ze tegelijkertijd voedingsstoffen toe om wel in de bloedbaan te komen.

Onderzoek naar hoe Restore de darmgezondheid ondersteunt:
Er is een groeiende, goed ontwikkelde wetenschap die aantoont dat de tight-junction barrière in de darm kan worden afgebroken door blootstelling aan gluten en glyfosaat (het hoofdbestanddeel in in commerciële pesticide). Tight-junctions worden beschermd door de metabolieten van koolstof en mineralen van bacteriële spijsvertering. Wanneer de darmbacteriën gebalanceerd zijn en in een extreme diversiteit van 20.000 of meer soorten leven, produceert deze matrix van metabolieten een sterk enzymatisch afweersysteem dat de tight junctions beschermt tegen de gifstof zonuline, die door de darmwand wordt gemaakt in geval van schade en/of irritatie.

Waarom zou ik Restore nemen?

Restore creëert een firewall tegen gifstoffen uit je omgeving. Restore heeft een holistische aanpak en ondersteunt het versterken van onze darmbarrière; ons immuunsysteem te onderhouden door een firewall te creëren tegen dagelijkse blootstelling aan omgevingsfactoren.
In de afgelopen zestig jaar is de biodiversiteit van het bacterieel ecosysteem in ons darmmembraan gestaag afgenomen. Moderne landbouw, bewerkte voedingsmiddelen en uitgebreid gebruik van antibiotica hebben allemaal een belangrijke rol gespeeld in deze achteruitgang. Dit verlies van biodiversiteit heeft het darmslijmvlies kwetsbaar gemaakt.
De krachtigste trigger in onze voeding die verantwoordelijk is voor de zonuline-schade aan de darmwand is glyfosaat – het meest voorkomende ingrediënt in onkruidverdelgers.
Gluten is de krachtigste van nature voorkomende triggers voor zonuline-productie in ons moderne dieet. Omdat in de darm zonuline wordt geproduceerd, worden de “tight-junctions” geopend en circuleert vervolgens door ons systeem waardoor de bloed- hersenbarrière, de niertubuli en bloedvatwanden worden geopend.

Restore is het eerste voedingssupplement dat een uitgebalanceerde samenstelling van deze bacteriële metabolieten levert om een gezonde firewall van tight-junctions in de darmwand en de bloed- hersenbarrière te bevorderen. Restore biedt het communicatienetwerk dat de terugkeer van biodiversiteit van je darmflora ondersteunt en hiermee ook een normale immuunfunctie. Restore is het eerste supplement op de markt dat de tight-junctions beschermt tegen glyfosaat en gluten-toxiciteit. Bovendien verhoogt Restore de productie van de enzymen die zonuline afbreken.

Een voedingspatroon rijk aan bewerkte voedingsmiddelen gevuld met chemicaliën, GMO’s, gluten en toxines uit het milieu zoals herbiciden en dierlijke antibiotica kunnen de gezondheid van het immuunsysteem beïnvloeden. Zelfs wanneer iemand gezond, plantaardig en organisch voedingspatroon volgt, is het vrijwel onmogelijk om blootstelling aan omgevingsfactoren te vermijden. Dit gebeurt ook tijdens uit eten gaan en reizen. We willen allemaal graag een compleet en gezond leven leiden. Waarom zou u zich zorgen maken wanneer u reist of uit eten gaat? Restore kan uw immuunsysteem ondersteunen in het beschermen tegen toxines van buitenaf.

Hoe werkt het?

Restore voedt de beschermende slijmvliezen van de darm en de bloed- hersenbarrière, waardoor deze slijmvliezen ons gezond kunnen houden. Een eetpatroon vol met bewerkte voeding kan er toe leiden dat de tight-junctions in de darmwand de bloedbaan in gaan lekken.
Door wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd aan prestigieuze universiteiten en overtuigend anekdotisch bewijs van mensen die Restore gebruiken, laten gegevens zien dat als het darmkanaal gezond en optimaal functioneert, men de darmgevoeligheid voor gluten en andere chemicaliën kan blokkeren en Gastro-Intestinale gezondheid kan aanpakken.
Kortom, Restore voedt de beschermende membranen van het lichaam in de darm en in de bloed- hersenbarrière, waardoor deze kunnen werken om het lichaam gezond te houden.
Het is getest en bewezen dat Restore de darmwand beschermt en versterkt tegen glyfosaat-beschadiging.

Wat is de “gut-brain” verbinding?

Recente wetenschap noemt de darm ons “2e brein” of ook wel enterische zenuwstelsel. Het bestaat uit 2 dunne lagen van meer dan 100 miljoen zenuwcellen die ons gastro-intestinale kanaal bekleden, helemaal van onze sinussen tot ons rectum. Het dient bovendien als een groot communicatie-netwerk.
We weten dat de meerderheid van neurotransmitters, ook wel “chemische boodschappers”, als serotonine en dopamine in onze darmwand worden gemaakt terwijl in onze hersenen relatief weinig hiervan wordt aangemaakt. Je zou kunnen zeggen dat onze darm het toetsenbord is waarop we de informatie schrijven en dat ons brein de chip is die deze informatie verwerkt. Dit communicatiesysteem verbindt onze darmflora met ons brein en beïnvloedt ons neurale en immuunsysteem en uiteindelijk onze algemene gezondheid. Echter, de aanmaak van deze chemische boodschappers is afhankelijk van de juiste bacteriën, schimmels en zelfs parasieten en virussen die leven in onze darm. Samen vormen deze ons microbioom. Restore zorgt voor een betere communicatie tussen de bacteriën in onze darm en de cellen in de darmwand. Hiermee wordt de directe link tussen ons microbioom en de buitenwereld versterkt. Tevens worden de natuurlijke afweersystemen die we verloren zijn weer opgebouwd.
Restore helpt ook bij het creëeren van optimaal klimaat voor een gezonde darmflora en versterkt hiermee het gut-brain communicatienetwerk. Hiermee wordt zowel immuniteit en breinwerking bevorderd. Het is onze dagelijkse verzekeringspolis die ons lichaam helpt zijn inherente functie te herstellen om zichzelf beter te maken en uiteindelijk de fundering voor een goede gezondheid te leggen.

Waarom is bescherming tegen glyfosaat zo belangrijk?

Talrijke wetenschappelijke studies tonen aan dat glyfosaat, het actieve ingrediënt in commerciële pesticiden, veroorzaker is van een groot aantal lichamelijke en psychische aandoeningen. Glyfosaat werkt synergetisch met andere factoren, zoals onvoldoende blootstelling aan zonlicht, tekorten aan essentiële voedingsstoffen zoals zwavel en zink en blootstelling aan andere vreemde stoffen waarvan de ontgifting wordt verminderd.
Bescherming tegen glyfosaat is nodig, omdat het veel wordt gebruikt voor commerciële, agrarische en huishoudelijke doeleinden. Onderzoek door Stephanie Seneff (MIT) legt verbanden tussen de onderdrukking goede darmbacteriën door glyfosaat die leiden tot veel moderne ziektes.

Uit onderzoek van Biomic Sciences blijkt zelfs dat glyfosaat tien keer krachtiger is dan gluten om de tight-junctions in de darmwand af te breken. Gelukkig hebben consumenten een optie die bescherming biedt tegen glyfosaat en helpt bij het in stand houden van hun darmgezondheid. Biomic Sciences heeft onlangs bewezen dat het supplement Restore de tight junctions kan vermeerderen, versterken en beschermen tegen de dagelijkse blootstelling aan pesticiden.

Waarin verschilt Restore van probiotische producten?

In een optimale situatie huizen in een gezond spijsverteringskanaal 20.000 tot 30.000 verschillende stammen van goede darmbacteriën.

Het nemen van probiotica om een complexe gezondheidsklacht aan te pakken kan feitelijk leiden tot een gebrek aan bacteriële diversiteit in de darm. Deze lage microbiële diversiteit kan van invloed zijn op uw gezondheid.
Restore is uniek omdat het de diversiteit van de darmbacteriën verbetert door de leefomgeving aangenamer te maken voor de verschillende stammen darmbacteriën. Dit terwijl een typisch probioticum slechts uit 3 tot 30 verschillende bacteriesoorten bestaat.
Restore biedt het communicatienetwerk dat de terugkeer van biodiversiteit in ons darm-ecosysteem ondersteunt en deze ondersteunt op zijn beurt weer een normale immuunfunctie.

Stap 5 in onze kant-en-klare detox: een parasietenreiniging.

Waarom de parasietenreiniging?
Bij een aanwezigheid van parasieten is er gevaar op verstoring van veel van onze lichamelijke functies. De kans dat er een parasiet aanwezig in ons lichaam is vrij groot. Er zijn wel 300 verschillende soorten. Deze kunnen veel klachten veroorzaken door o.a. de schadelijke gifstoffen die ze afscheiden.

Wat doen parasieten in ons lichaam?
De naam zegt het al: ze leven in ons lichaam en parasiteren. Dit wil zeggen dat ze ten koste van ons leven. Ze gebruiken de voeding die wordt gegeten en ze willen blijven bestaan. Ze leggen dus eitjes om nakomelingen te realiseren.

Problemen als gevolg van parasieten.
Parasieten kunnen veel nadelige gevolgen hebben voor onze gezondheid; te veel om op te noemen, mede doordat er zoveel verschillende soorten zijn.
Een aantal klachten die veroorzaakt kunnen worden door parasieten zijn:
spier- en gewrichtsproblemen
slaapstoornissen
depressiviteit
vergeetachtigeheid
hormonale klachten
Dit is slechts een greep uit de klachten die parasieten kunnen veroorzaken. Veel voorkomende klachten die we kunnen missen als kiespijn.

Wat doen wij?
Middels een kuur van 6 weken gaan we de parasieten in ons lijf te lijf 😉
6 weken is een noodzakelijke periode omdat dit de incubatietijd van de eitjes van de meeste parasieten dekt. Als je het doet, doe het dan goed!
We gebruiken uitsluitend natuurlijke middelen in onze detox die niet schadelijk zijn voor onze gezondheid maar wel de parasieten bestrijden.
Hoe wij dit doen vertellen we je graag!

Stap 2 in onze kant-en-klare detox: het urinewegstelsel.

Wat is het urinewegstelsel?
Dit zijn de nieren, de urinewegen, de blaas en als laatste de urineleider.
Via deze weg worden er een hoop afval- en gifstoffen uit ons lichaam gefilterd.

Wat gebeurt er?
In de nieren wordt het bloed gefilterd, tot wel 1 liter per minuut. Nuttige stoffen worden vanuit hier weer in het lichaam opgenomen en afvalstoffen worden eruit gefilterd.
Via de urinewegen loopt deze vloeistof met afvalstoffen als urine naar de blaas en hier wordt alles tijdelijk opgeslagen tot de volgende plasbeurt.

Problemen met het urinewegstelsel?
Blaasontsteking is een veelvoorkomend probleem, vooral bij vrouwen. Een blaas waarin afvalstoffen achterblijven, kan makkelijk gaan irriteren of ontsteken.
De nieren vervullen een belangrijke rol en een verminderd functioneren van deze 2 filters kan tot allerlei gezondheidsklachten leiden.

Wat gebeurt er in onze detox?
Met het gebruik van 3 verschillende kruiden en planten gaan we ervoor zorgen dat de nieren worden ondersteund en dat er extra vocht wordt afgedreven. We gaan de urinewegen spoelen en de urineproductie kan tot 2 keer zo hoog zijn zonder dat de nieren hierbij geïrriteerd raken.
We zorgen voor een samentrekkende, ontstekingswerende en ontsmettende werking op het urinewegstelsel. Hierdoor kan de detox beter en soepeler verlopen in latere stadia.

Wij van HartstikkeGezond werken met het MindLink systeem.
Het systeem is vrij nieuw maar erg veelbelovend en wij geloven er in!

Er wordt gewerkt met een Tesla-spoel die wordt aangesloten op de laptop waarop de MindLink software staat. Als er wordt getest, zullen audio-fragmenten uit de test worden afgespeeld door de spoel in de vorm van bewustzijns-velden. U onderbewustzijn zal deze trillingen opvangen en hierop reageren; positief of negatief.
Deze reactie kunnen wij meten door de spierreflex in Uw armen te testen.
Zo wordt een volledige test doorlopen en geeft U (Uw onderbewustzijn) ons de antwoorden. Hiermee kunnen we aan de slag en gaan we ervoor zorgen dat datgene wat prioriteit heeft binnen de problematiek als eerste zal worden aangepakt.

Een voorbeeld: uit de test komt naar voren dat U onvoldoende verteerd vanuit de darm, dat er een tekort is aan vitamine B12 en het mineraal selenium. Ook komt naar voren dat er op het psycho-emotionele vlak een angst-emotie zit, die ervoor zorgt dat de vertering niet optimaal verloopt.
Bij het opstellen van behandelingsplan is het dan van belang dat er wordt gekeken naar het grote geheel. De problemen moeten worden aangepakt in volgorde van prioriteit.
In dit geval zullen de tekorten worden aangevuld en het emotionele probleem worden aangepakt (met de MindLink). En vervolgens zal dan ook worden gekeken naar het huidige voedingspatroon. Als er gelijk naar de voeding wordt gekeken en de tekorten niet worden aangevuld en de achterliggende negatieve emotie niet wordt aangepakt, kunnen we gezond eten wat we willen. De dieperliggende oorzaak zal moeten worden gevonden en aangepakt.

Dit is precies wat wij kunnen doen met de MindLink. Het systeem bestaat uit 3 verschillende testen en aan de hand van de kwaal van U, zullen we bepalen hoe we het systeem het best kunnen inzetten naast evt. andere therapiën, waaronder voedingsadvies.

Bent U nieuwsgierig geworden? Dan is nu Uw kans om kennis te maken met dit systeem.
Tot 1 november bieden wij de testen aan voor €30,- per test.
Meer informatie over de MindLink kunt U vinden op onze site: http://www.hartstikkegezond.nl/het-recept/mindlink/

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media