Stap 5: Parasieten bestrijdenDetox stap 2MindLINK

Stap 5 in onze kant-en-klare detox: een parasietenreiniging.

Waarom de parasietenreiniging?
Bij een aanwezigheid van parasieten is er gevaar op verstoring van veel van onze lichamelijke functies. De kans dat er een parasiet aanwezig in ons lichaam is vrij groot. Er zijn wel 300 verschillende soorten. Deze kunnen veel klachten veroorzaken door o.a. de schadelijke gifstoffen die ze afscheiden.

Wat doen parasieten in ons lichaam?
De naam zegt het al: ze leven in ons lichaam en parasiteren. Dit wil zeggen dat ze ten koste van ons leven. Ze gebruiken de voeding die wordt gegeten en ze willen blijven bestaan. Ze leggen dus eitjes om nakomelingen te realiseren.

Problemen als gevolg van parasieten.
Parasieten kunnen veel nadelige gevolgen hebben voor onze gezondheid; te veel om op te noemen, mede doordat er zoveel verschillende soorten zijn.
Een aantal klachten die veroorzaakt kunnen worden door parasieten zijn:
spier- en gewrichtsproblemen
slaapstoornissen
depressiviteit
vergeetachtigeheid
hormonale klachten
Dit is slechts een greep uit de klachten die parasieten kunnen veroorzaken. Veel voorkomende klachten die we kunnen missen als kiespijn.

Wat doen wij?
Middels een kuur van 6 weken gaan we de parasieten in ons lijf te lijf 😉
6 weken is een noodzakelijke periode omdat dit de incubatietijd van de eitjes van de meeste parasieten dekt. Als je het doet, doe het dan goed!
We gebruiken uitsluitend natuurlijke middelen in onze detox die niet schadelijk zijn voor onze gezondheid maar wel de parasieten bestrijden.
Hoe wij dit doen vertellen we je graag!

Stap 2 in onze kant-en-klare detox: het urinewegstelsel.

Wat is het urinewegstelsel?
Dit zijn de nieren, de urinewegen, de blaas en als laatste de urineleider.
Via deze weg worden er een hoop afval- en gifstoffen uit ons lichaam gefilterd.

Wat gebeurt er?
In de nieren wordt het bloed gefilterd, tot wel 1 liter per minuut. Nuttige stoffen worden vanuit hier weer in het lichaam opgenomen en afvalstoffen worden eruit gefilterd.
Via de urinewegen loopt deze vloeistof met afvalstoffen als urine naar de blaas en hier wordt alles tijdelijk opgeslagen tot de volgende plasbeurt.

Problemen met het urinewegstelsel?
Blaasontsteking is een veelvoorkomend probleem, vooral bij vrouwen. Een blaas waarin afvalstoffen achterblijven, kan makkelijk gaan irriteren of ontsteken.
De nieren vervullen een belangrijke rol en een verminderd functioneren van deze 2 filters kan tot allerlei gezondheidsklachten leiden.

Wat gebeurt er in onze detox?
Met het gebruik van 3 verschillende kruiden en planten gaan we ervoor zorgen dat de nieren worden ondersteund en dat er extra vocht wordt afgedreven. We gaan de urinewegen spoelen en de urineproductie kan tot 2 keer zo hoog zijn zonder dat de nieren hierbij geïrriteerd raken.
We zorgen voor een samentrekkende, ontstekingswerende en ontsmettende werking op het urinewegstelsel. Hierdoor kan de detox beter en soepeler verlopen in latere stadia.

Wij van HartstikkeGezond werken met het MindLink systeem.
Het systeem is vrij nieuw maar erg veelbelovend en wij geloven er in!

Er wordt gewerkt met een Tesla-spoel die wordt aangesloten op de laptop waarop de MindLink software staat. Als er wordt getest, zullen audio-fragmenten uit de test worden afgespeeld door de spoel in de vorm van bewustzijns-velden. U onderbewustzijn zal deze trillingen opvangen en hierop reageren; positief of negatief.
Deze reactie kunnen wij meten door de spierreflex in Uw armen te testen.
Zo wordt een volledige test doorlopen en geeft U (Uw onderbewustzijn) ons de antwoorden. Hiermee kunnen we aan de slag en gaan we ervoor zorgen dat datgene wat prioriteit heeft binnen de problematiek als eerste zal worden aangepakt.

Een voorbeeld: uit de test komt naar voren dat U onvoldoende verteerd vanuit de darm, dat er een tekort is aan vitamine B12 en het mineraal selenium. Ook komt naar voren dat er op het psycho-emotionele vlak een angst-emotie zit, die ervoor zorgt dat de vertering niet optimaal verloopt.
Bij het opstellen van behandelingsplan is het dan van belang dat er wordt gekeken naar het grote geheel. De problemen moeten worden aangepakt in volgorde van prioriteit.
In dit geval zullen de tekorten worden aangevuld en het emotionele probleem worden aangepakt (met de MindLink). En vervolgens zal dan ook worden gekeken naar het huidige voedingspatroon. Als er gelijk naar de voeding wordt gekeken en de tekorten niet worden aangevuld en de achterliggende negatieve emotie niet wordt aangepakt, kunnen we gezond eten wat we willen. De dieperliggende oorzaak zal moeten worden gevonden en aangepakt.

Dit is precies wat wij kunnen doen met de MindLink. Het systeem bestaat uit 3 verschillende testen en aan de hand van de kwaal van U, zullen we bepalen hoe we het systeem het best kunnen inzetten naast evt. andere therapiën, waaronder voedingsadvies.

Bent U nieuwsgierig geworden? Dan is nu Uw kans om kennis te maken met dit systeem.
Tot 1 november bieden wij de testen aan voor €30,- per test.
Meer informatie over de MindLink kunt U vinden op onze site: http://www.hartstikkegezond.nl/het-recept/mindlink/

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media