MindLINK

Het opheffen van mentale en emotionele blokkades.

Wat is MindLINK?

MindLINK is een behandelwijze die werkt op basis van een gepatenteerde overdrachtstechnologie op basis van een Tesla-spoel. Deze werd ontwikkeld door tandarts en natuurgeneeskundig therapeut HP Dr. Johann Lechner en wordt tegenwoordig wereldwijd toegepast door doktoren, natuurgeneeskundigen, therapeuten en coaches.

Wat is de MindLINK TEST?
We (her)kennen allemaal uitspraken als “Dat kan jij niet!”, “Jij bent het niet waard.”, “Ik mag jou niet!”. Het zijn negatieve overtuigingen die vast kunnen komen te zitten in het onderbewustzijn van de mens. Ze werken als blokkades tegen elk positief tegenwoord.
Deze geblokkeerde emoties verminderen onze mentale stabiliteit en onze tolerantie tegen stress. Stress, irritaties en overbelasting kunnen onze mentale en fysieke gesteldheid (negatief) beïnvloeden.

Veel mensen staan dagelijks bloot aan een enorme druk en reageren hier steeds gevoeliger op en worden steeds meer vatbaar voor prikkels van buitenaf. Externe factoren als stress, irritaties, geluiden en e-smog beïnvloeden ons organisme, ons welbevinden en uiteindelijk onze gezondheid. Indien mogelijk, zou je voor jezelf moeten zorgen en jezelf beschermen! De MindLINK software helpt bij het opsporen van de mentale en emotionele blokkades en zal een snelle en specifieke psychologische en mentale uitwerking hebben.

De MindLINK geeft individuele diagnoses en fungeert als startpunt voor elke vorm van therapie. Daarbij balanceert de geïntegreerde MindLINK TEST behandeling mentale blokkades en problemen effectief d.m.v. positieve affirmaties.

Wat is de PrevenTEST?
De PrevenTEST is een modern diagnose- en therapiesysteem waarvan de analyse organische en energetische processen binnen het menselijk lichaam ten goede komt.
Met de PrevenTEST kunnen de fysieke gevolgen van actuele of oude symptomen, ziektes en verwondingen individueel worden getest. Het biedt tevens de mogelijkheid om te testen of er ontwikkelingen/tendensen zijn, die tot ernstige ziektes zouden kunnen leiden.

Wat is de myMENU TEST?
Voedingsmiddelen die voor de een aanvaardbaar en gezond zijn, zijn dit voor de ander mogelijk niet. Het is individueel verschillend en wordt bepaald door het eigen stofwisselingsprofiel. myMENU zorgt voor een individueel voedingspatroon afgestemd om de analyse van behoeften. Uit de test zal naar voren komen welke voedingsmiddelen voor ieder persoon afzonderlijk gezondheid bevorderend is. De insteek van het testproces gebeurt d.m.v. specifieke vragen, zoals;
Is er sprake van een energielek dat gekoppeld wordt aan voeding?
Is er sprake van een zwakte in het bindweefsel die gekoppeld is aan voeding?
Heeft het kind een leerstoornis die gekoppeld is aan voeding?

Voedingsadviezen zijn onderdeel van een dynamische en individuele beschouwing van gezondheid. Strikt vastgelegde dieetplannen volgen, heeft in deze benadering geen zin.
De uitgebreide vitaliteits- en stofwisselingsanalyse d.m.v. reflextesten en computer gebaseerde diagnostiek is de basis voor de myMENU TEST. De test is uniek en geeft inzicht in de stofwisseling. Bovendien geeft het uitkomst over de activiteit van individuele organen, eiwit-, vet en koolhydraatstofwisseling, hormonale (dis)balans en het zuur/ base-evenwicht.

MindREFLEX – Kinesiologie
MindLINK werkt gepatenteerde transmitter technologie gebaseerd op Tesla-spoelen.
Deze transformeren informatie (muziek, affirmaties, natuurgeluiden) via specifieke spoelen naar “onderbewustzijns-velden”. Wanneer de gebruiker die de test ondergaat een resonantie heeft met de afgespeelde data, treedt er een reflex op. Deze ideomotorische reflex stelt de therapeut in staat om binnen te treden in het “innerlijke weten” en te controleren mogelijke ontwikkelingen. Een procentuele score kan simpelweg het onderwerp bepalen met de hoogste prioriteit.

MindLINK kan een bijdrage leveren in het verbeteren van je innerlijke systeem en dus een harmoniserend effect hebben. Het kan helpen (omgevings)stress en emotionele kwetsbaarheid weg te werken. Hierdoor kan stabilisatie van het lichaam, verhoogde efficiëntie en tolerantie tegen stress worden behaald. MindLINK scalaire golf technologie geeft een geoptimaliseerd bewustzijn en biedt creatieve conflictoplossingen.

Toepassingen van de MindLINK:
Onderzoek naar de achtergrond van leerproblemen en slechte concentratie;
Stoppen met roken;
Controle krijgen over angsten (b.v. angst voor vliegen, spinnen of water);
Begeleiding bij afvallen;
Coaching en persoonlijkheidsontwikkeling voor werknemers en atleten;
Oplossen van motivatieproblemen, verbetering in persoonlijke efficiëntie en creativiteit, ontwikkeling van persoonlijke succes-strategieën;
Het oplossen van trauma’s (zoals geboortetrauma) en werkgerelateerde blokkades zoals een burn-out;
Herkennen van gedragspatronen die voortkomen uit de familiale omgeving en het verleden.

Toepassingen van de PrevenTEST:
Het vinden van systematische knopen bij:
Chronische ziekten;
Oorzaken van pijnsymptomen;
Allergieën;
Ontstekingen;
Hormonale en stofwisselingsproblemen;
Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).
Testen van:
Levens-indexen als uithoudingsvermogen, regulatie, voeding, toxines, geopathie, E-smog enz.;
Orgaanfuncties als hersenen, zenuwen, klieren, celmembranen enz.;
Systematische functies als afweer, stofwisseling, ontgiften, symbiose, voortijdig ouder worden enz.;
Belasting van organen door tandheelkundige vullingen, toxines enz.;
Achtergronden en factoren bij kort-, middel- en langdurige degeneratieve ziektes;
Ziektes en verwondingen uit het verleden, die de achtergrond van tegenwoordig actuele symptomen zijn of die een belastingvrije gezondheidstoestand en het volledig herstel hiervan blokkeren.

Toepassingen van de myMENU TEST:
Voedingsconcept rondom gewicht, hierbij inbegrepen psycho-emotionele zelfmotivatie en aanmoediging in zelf verworven doelen;
Voedingsconcept voor zogende en moeders in wording;
Voedingsconcept voor mensen in de wisseljaren;
Voedingsconcept voor sporters;
Voedingsconcept voor kinderen met ADHD/ ADD;
Voedingsconcept bij verschillende ziektebeelden.

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media