Yoga

Yoga voor het verbeteren van je lichamelijke en geestelijke conditie

YOGA betekent letterlijk: verbinden.

Tijdens yoga verbind je de ademhaling met de beweging, een manier om bewust naar binnen te keren en te voelen. Het beoefenen van yoga zorgt ervoor dat je beter kunt waarnemen wat goed voelt voor jouw lichaam.

Yoga is een meditatie in beweging: je keert naar binnen en beweegt op de ademhaling.

HartstikkeGezond kijkt naar de wensen en klachten waarmee u komt en past daar het behandelplan op aan

– Roel & Ellen

Voeding

Voeding is belangrijk in ieders leven en krijgt veel aandacht in ieders behandelplan. Wat goed is voor de een, hoeft dit nog niet te zijn voor de ander. Met onze kennis stellen wij een gezondheids- en weerstandsbevorderend voedingspatroon samen en wordt gekeken naar de cliënt en wat deze nodig heeft.

MindLINK

MindLINK is een overkoepelende naam voor drie testen die wij aanbieden. Het spoort psycho-emotionele blokkades op die vaak aan de basis liggen van verschillende symptomen. Ook intoleranties of allergieën worden getest en meegenomen in het behandelplan.

Temperamentenleer

De theorie achter de vier temperamentenleer is ontwikkeld door Hippocrates. Uitgangspunt zijn de vier elementen; water, vuur, lucht en aarde. Deze elementen vertegenwoordigen persoonlijkheids- en karaktereigenschappen die eenieder bij zich draagt.

Bach-bloementherapie

Bij het genezen van kwaaltjes of ziektes wordt er gekeken naar de persoonlijkheid van de cliënt. Bachbloemen werken op energetisch niveau. Door diepliggende negatieve emoties te behandelen met Bachdruppels worden problemen op een natuurlijke manier aangepakt.

Manuele therapie

Roel heeft zich een aantale manuele behandelingen eigen gemaakt. Ontspannings- tot sport- en yogamassage, DSR, PSR en manuele lymfedrainage zijn allemaal in te zetten bij diverse klachten. Tijdens een ontgiftingskuur bijvoorbeeld kan manuele therapie een bevorderend effect hebben op het proces.

Coaching

Onze begeleiding is erop gericht om de cliënt in positieve zin te veranderen. Wij coachen cliënten om de persoonlijke doelen te bereiken die verweven zijn met de thema’s gezondheid, voeding, balans, energie, natuur, geluk en liefde voor het leven en jezelf.

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media