Wie zijn wij

HartstikkeGezond vanuit de kern.

Roel & Ellen – man en vrouw – ouders van..

Geleerd uit het verleden op weg naar het heden, staan we in het NU. Leven in het nu betekent voor ons iedere dag de keuze maken om bewust en gelukkig te leven. Het recept voor een HartstikkeGezond leven bestaat voor ons beide uit diverse ingrediënten; gezonde voeding, beweging, ontspanning en de balans tussen werk, studie en gezin.

Om jong en oud op weg te helpen het recept voor een Hartstikkegezond leven te ontdekken of juist samen te stellen zetten we onze kennis, inzicht en (werk)ervaring in.

test1

Bewaren

Bewaren

Wie is Roel?

Mijn bouwjaar is 1977, gelukkig getrouwd met Ellen en vader van Max en Job. Nog niet zo lang geleden heeft er een omslag in mijn leven plaatsgevonden. Deze heeft mij inzichten gegeven die ik het liefst met iedereen, die daar behoefte aan heeft, wil delen.

In 2017 heb ik mijn studie Natuurgeneeskunde succesvol afgerond. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP en ik zorg dat mijn kennis over gezondheid actueel blijft. Voeding, gezondheid van de darm en manuele therapiën zijn mijn specialismes.

Het functioneren van ons lichaam vind ik fascinerend en ik onderga zelf regelmatig kuren en therapiën die bevorderend zijn voor mijn gezondheid. Uit ervaring kan ik zeggen dat mijn levensstijl een directe invloed heeft op mijn welbevinden.

Wie is Ellen?

Mijn bouwjaar is 1983, gelukkig getrouwd met Roel en moeder van Max. Mijn eigen zoektocht naar het recept voor een Hartstikkegezond leven is het verhaal dat ik wil delen. Met mijn eigen ‘vallen en opstaan’ probeer ik anderen te leren, inspireren en motiveren. Van frustratie naar creatie; het pad van en naar een Hartstikkegezond leven is niet altijd geplaveid. Dat is mijn motivatie om andere te helpen.

Door mijn studie Voeding, Gezondheid en Leefwijze te hebben afgerond, ben ik nu Gewichtsconsulente, geaccrediteerd door zorgverzekeraars. Continue blijf ik mezelf uitdagen om mijn kennis en kunde completer te maken. Zo heb ik 21-11-2015 mijn NLP-Practitioner opleiding behaald.

Ik ben een echte levensgenieter die houdt van (h)eerlijk eten, bewegen in de buitenlucht, dansen en ‘random acts of kidness’. Ingrediënten die mij gelukkig maken.

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media