Recensies

Wat zeggen mensen over ons?

Medio 2011 kreeg ik last van zonneallergie/ lichtovergevoeligheid. Dit uitte zich al in de lente. Bij nagenoeg ieder lichtstraaltje kreeg ik al last van jeuk en rode vlekken op met name armen en gezicht. Na een aantal keren een reguliere arts te hebben geraadpleegd waar enkel de symptomen werden bestreden (anti-histamine pillen, welke na enige tijd niet meer hielpen) wist ik dat mij dit niet verder zou helpen.

Vervolgens ben ik samen met Roel van hartstikkegezond op zoek gegaan naar de oorzaak van deze allergie met behulp van de Mindlink/ Preventest. Hiermee werd inzicht verkregen op welke vlakken het probleem zich afspeelt. Vervolgens werd aan de hand van de uitkomst een plan van aanpak opgemaakt (voedingsschema, vitamine tekort aanvullen, met name vitamine D is evident voor zonneallergie!!) en ik kan ruim een halfjaar later zeggen dat ik helemaal van de zonneallergie af ben. Roel.... hartstikke bedankt! Laat die zomer maar komen!

- Cyril Wetzels

Hi ik ben vivi en ik ben met hulp van Ellen bijna 10 kilo afgevallen! Ik was na de zwangerschappen flinker gebleven en had niet de motivatie of energie om er wat aan te doen. Door veel gesprekken met Ellen over voeding is bij mij de knop omgegaan. Ellen heeft mij super veel tips en recepten aangereikt en ik kan zeggen dat mijn leven echt veranderd is. Ik kijk veel bewuster naar wat ik eet en drink en ook doet de rest van ons gezin goed mee. Zo blij dat ik dit heb gedaan en vooral voor de toekomst van onze kinderen zo belangrijk! Ik ben een fittere&gezondere mama. Voel me energieker dan ooit! Ik heb echt ervaren wat suikers met je doen... Ook Roel heeft mij geholpen met de mindlink hierdoor ben ik mij ook anders gaan voelen. Ellen & Roel hartstikke bedankt voor alles ik ben een ander mens dankzij jullie top!!!!

- Vivi Souren

In plaats van al dat zoete gebak hebben wij deze kerst een kerststol en pompoencake van 'hartstikke gezond' gegeten. Hartstikke lekker!!

- Elly Lemmerling
© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media