Onze HartstikkeGezond detox

Onze HartstikkeGezond detox

Veel mensen hebben er wel eens van gehoord: detoxen of ontgiften.

Wat is een detox nu eigenlijk?
Een goede detox zorgt ervoor dat je lichaam schoner wordt door gif- en afvalstoffen af te voeren. Het afvoeren van gif-en afvalstoffen gebeurt in ons lichaam via verschillende kanalen. In onze detox zullen we stap voor stap de darmen, nieren, lever en het lymfestelsel ontgiften.

Waarom een detox?
We worden tegenwoordig blootgesteld aan een hoeveelheid toxines die te groot is om goed te kunnen verwerken. Denk hierbij aan: medicijnen, e-nummers, luchtvervuiling, cosmetica enz. Naarmate we ouder worden stapelen deze toxines zich op, voornamelijk in bindweefsel zoals vet.

Een vervuild lichaam werkt slechter en het kan minder goed de voeding verwerken. Ook als je gezond leeft en eet, is het de vraag of de vitaminen en voedingsstoffen goed worden opgenomen.
Uiteindelijk zal deze vervuiling leiden tot kwaaltjes en ziektes. Voorbeelden van deze kwaaltjes en ziektes zijn: jicht, reuma, diabetes, hart-en vaatziektes en in het ergste geval kanker.

Onze detox
Om het lichaam te helpen bij het afvoeren van gif-en afvalstoffen hebben wij een kant-en-klare detox ontworpen. Bij deze detox worden verschillende organen, stap voor stap behandeld.
Hierbij zorgen we er eerst voor dat de uitgangen van het lichaam goed schoon worden gemaakt, zodat de afvoer in een later stadium goed zal verlopen.
Met gebruik van natuurlijke supplementen in capsule- en tabletvorm gaan we eerst de darmen en het urinestelsel schoon maken. Vervolgens komen de lever en het lymfestelsel aan de beurt. Allemaal essentiƫle onderdelen die aandacht moeten krijgen.

Resultaten van onze detox
We hebben onze detox met een grote groep mensen gedaan, waarvan ieder andere klachten had. De positieve resultaten die ze allemaal ervaren hebben zijn: fitter voelen, meer bewust van voeding en wat het met je doet, betere focus. Het krijgen van een betere verbinding met je lichaam.

Hoe en waarom wij bovengenoemde organen schoon gaan maken, lees je in mijn volgende blog.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media