Ontwikkeling van Ellen

Ontwikkeling van Ellen

Hallo Allemaal,
Mijn opleiding begon 2 jaar geleden. De weg van bewustwording was al begonnen met als startpunt Max. Na een zoektocht in RAW-food, Ayurveda en gezond bakken, ben ik begonnen aan de opleiding VGL (Voeding Gezondheid Leefwijze) aan de Europese Academie in Maastricht. Een opleiding die een basiskennis levert over voeding, het lichaam, kruiden en technieken die dicht bij onze natuur liggen. Zo wordt er gewerkt met de 4-temperamenten leer. Dit geeft een helder beeld van onze karaktereigenschappen, hoe wij in het leven staan en waarom wij zo zijn.
In deze 2 jaar ben ik zelf anders gaan kijken naar mijzelf, naar anderen en naar de voeding.

Door bewust te kiezen voor gezonde voeding verzorg ik mijn lichaam en mijn persoonlijkheid.
Dit is een proces geweest en dat is het nog steeds. Het proces van geleidelijkheid heeft ook de meeste kans van slagen. Anders denken, anders doen maar vooral zelf doen, is wat ik graag wil uitdragen. Ik wil iedereen aanmoedigen te kiezen voor een natuurlijke levenswijze waarin je jezelf leert ontdekken.

De 2 jaar zijn voorbij en ik ben nu gediplomeerd Voedingsconsulente… En ik heb daarnaast ook het onderdeel Gewichtsconsulente behaald wat betekent dat ik bij de BGN sta ingeschreven en dat de behandeling door zorgverzekeraars (gedeeltelijk) wordt vergoed.

Wil jij dichter bij je eigen natuur komen te staan? Wil je op een gezond gewicht komen op een manier die zorgt voor een nieuwe levensstijl of een advies welke voeding bij jouw temperament past? Neem dan contact op met HartstikkeGezond.

Liefs Ellen

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media