Vraag & Antwoord over RestoreRestore4LifeYogaStap 5: Parasieten bestrijdenStap 4: de lymfeDetox stap 2Detox stap 1Onze HartstikkeGezond detoxAftermovie WorkshopBrick of Raw Chocolate

Wat is Restore?

Restore is een voedingssupplement dat de eerste verdedigingslinie vormt tegen dagelijkse blootstelling aan stoffen uit ons milieu en onze voeding. Restore creëert een optimale omgeving in het darmslijmvlies zodat goede darmbacteriën kunnen gedijen. Een goede darmflora beschermt ons immuunsysteem en onderhoudt onze gezondheid. Restore is ontwikkeld door wetenschappers die zijn opgeleid aan enkele van de meest prestigieuze universiteiten van Amerika, zoals de Universiteit van Virginia, de Duke University en de Johns Hopkins School of Public Health. Het is een van de bodem afgeleid mineraalsupplement, wetenschappelijk bewezen en ontworpen ter ondersteuning van de bescherming van de darmwand.

Wat doet Restore?

“Het is belangrijk te weten dat Restore een significant resultaat oplevert voor de gezondheid van de darm. Het wordt gebruikt als een basis voor het helpen creëren van een sterk immuunsysteem en darm-bioom. Microbioom-balans en intacte “tight-junctions” worden algemeen erkend als een groot deel van het menselijke immuunsysteem en hebben directe invloed op de DNA-transcriptie van menselijke cellen om een optimale gezondheid te bevorderen en een lekkende darm te voorkomen. Hierdoor verbetert de darmintelligentie. De beproefde werking van Restore demonstreert de rol van fundamentele hulpbron in het streven naar optimale gezondheid.
70% van ons immuunsysteem zit in onze darmen. We hebben 10.000 (!) verschillende stammen goede darmbacteriën nodig om een gezond immuunsysteem te ondersteunen. Klinische ervaring ondersteunt, naast celkweekstudies, de theorie dat de formule van Restore de optimale omgeving in de darmen creëert om een strakke “tight-junction”-barrière te creëren om zo onze gezondheid en ons welzijn te ondersteunen. Restore is een dagelijks te nemen, vloeibaar supplement dat is ontworpen ter ondersteuning van de bescherming van het gehele maagdarmkanaal tegen landbouwherbiciden, antibiotica, GMO’s, gluten en door voedsel overgedragen toxines. Hiervoor wordt door een omgeving gecreëerd waarin tussen 20.000 en 30.000 verschillende stammen van goede darmbacteriën gedijen. De meeste probiotica op de markt bevatten minder dan 24 verschillende stammen van goede darmbacteriën.

Wat zijn tight junctions?

Tight Junctions: Poortwachter in de darm.
Om een alledaagse vergelijking te gebruiken, houdt een sterke verdediging van voetbalelftal het andere team tegen om te scoren omdat het “tight junctions” heeft. In ons immuunsysteem houden deze tight junctions stofjes uit de bloedbaan die niet er niet in horen en laten ze tegelijkertijd voedingsstoffen toe om wel in de bloedbaan te komen.

Onderzoek naar hoe Restore de darmgezondheid ondersteunt:
Er is een groeiende, goed ontwikkelde wetenschap die aantoont dat de tight-junction barrière in de darm kan worden afgebroken door blootstelling aan gluten en glyfosaat (het hoofdbestanddeel in in commerciële pesticide). Tight-junctions worden beschermd door de metabolieten van koolstof en mineralen van bacteriële spijsvertering. Wanneer de darmbacteriën gebalanceerd zijn en in een extreme diversiteit van 20.000 of meer soorten leven, produceert deze matrix van metabolieten een sterk enzymatisch afweersysteem dat de tight junctions beschermt tegen de gifstof zonuline, die door de darmwand wordt gemaakt in geval van schade en/of irritatie.

Waarom zou ik Restore nemen?

Restore creëert een firewall tegen gifstoffen uit je omgeving. Restore heeft een holistische aanpak en ondersteunt het versterken van onze darmbarrière; ons immuunsysteem te onderhouden door een firewall te creëren tegen dagelijkse blootstelling aan omgevingsfactoren.
In de afgelopen zestig jaar is de biodiversiteit van het bacterieel ecosysteem in ons darmmembraan gestaag afgenomen. Moderne landbouw, bewerkte voedingsmiddelen en uitgebreid gebruik van antibiotica hebben allemaal een belangrijke rol gespeeld in deze achteruitgang. Dit verlies van biodiversiteit heeft het darmslijmvlies kwetsbaar gemaakt.
De krachtigste trigger in onze voeding die verantwoordelijk is voor de zonuline-schade aan de darmwand is glyfosaat – het meest voorkomende ingrediënt in onkruidverdelgers.
Gluten is de krachtigste van nature voorkomende triggers voor zonuline-productie in ons moderne dieet. Omdat in de darm zonuline wordt geproduceerd, worden de “tight-junctions” geopend en circuleert vervolgens door ons systeem waardoor de bloed- hersenbarrière, de niertubuli en bloedvatwanden worden geopend.

Restore is het eerste voedingssupplement dat een uitgebalanceerde samenstelling van deze bacteriële metabolieten levert om een gezonde firewall van tight-junctions in de darmwand en de bloed- hersenbarrière te bevorderen. Restore biedt het communicatienetwerk dat de terugkeer van biodiversiteit van je darmflora ondersteunt en hiermee ook een normale immuunfunctie. Restore is het eerste supplement op de markt dat de tight-junctions beschermt tegen glyfosaat en gluten-toxiciteit. Bovendien verhoogt Restore de productie van de enzymen die zonuline afbreken.

Een voedingspatroon rijk aan bewerkte voedingsmiddelen gevuld met chemicaliën, GMO’s, gluten en toxines uit het milieu zoals herbiciden en dierlijke antibiotica kunnen de gezondheid van het immuunsysteem beïnvloeden. Zelfs wanneer iemand gezond, plantaardig en organisch voedingspatroon volgt, is het vrijwel onmogelijk om blootstelling aan omgevingsfactoren te vermijden. Dit gebeurt ook tijdens uit eten gaan en reizen. We willen allemaal graag een compleet en gezond leven leiden. Waarom zou u zich zorgen maken wanneer u reist of uit eten gaat? Restore kan uw immuunsysteem ondersteunen in het beschermen tegen toxines van buitenaf.

Hoe werkt het?

Restore voedt de beschermende slijmvliezen van de darm en de bloed- hersenbarrière, waardoor deze slijmvliezen ons gezond kunnen houden. Een eetpatroon vol met bewerkte voeding kan er toe leiden dat de tight-junctions in de darmwand de bloedbaan in gaan lekken.
Door wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd aan prestigieuze universiteiten en overtuigend anekdotisch bewijs van mensen die Restore gebruiken, laten gegevens zien dat als het darmkanaal gezond en optimaal functioneert, men de darmgevoeligheid voor gluten en andere chemicaliën kan blokkeren en Gastro-Intestinale gezondheid kan aanpakken.
Kortom, Restore voedt de beschermende membranen van het lichaam in de darm en in de bloed- hersenbarrière, waardoor deze kunnen werken om het lichaam gezond te houden.
Het is getest en bewezen dat Restore de darmwand beschermt en versterkt tegen glyfosaat-beschadiging.

Wat is de “gut-brain” verbinding?

Recente wetenschap noemt de darm ons “2e brein” of ook wel enterische zenuwstelsel. Het bestaat uit 2 dunne lagen van meer dan 100 miljoen zenuwcellen die ons gastro-intestinale kanaal bekleden, helemaal van onze sinussen tot ons rectum. Het dient bovendien als een groot communicatie-netwerk.
We weten dat de meerderheid van neurotransmitters, ook wel “chemische boodschappers”, als serotonine en dopamine in onze darmwand worden gemaakt terwijl in onze hersenen relatief weinig hiervan wordt aangemaakt. Je zou kunnen zeggen dat onze darm het toetsenbord is waarop we de informatie schrijven en dat ons brein de chip is die deze informatie verwerkt. Dit communicatiesysteem verbindt onze darmflora met ons brein en beïnvloedt ons neurale en immuunsysteem en uiteindelijk onze algemene gezondheid. Echter, de aanmaak van deze chemische boodschappers is afhankelijk van de juiste bacteriën, schimmels en zelfs parasieten en virussen die leven in onze darm. Samen vormen deze ons microbioom. Restore zorgt voor een betere communicatie tussen de bacteriën in onze darm en de cellen in de darmwand. Hiermee wordt de directe link tussen ons microbioom en de buitenwereld versterkt. Tevens worden de natuurlijke afweersystemen die we verloren zijn weer opgebouwd.
Restore helpt ook bij het creëeren van optimaal klimaat voor een gezonde darmflora en versterkt hiermee het gut-brain communicatienetwerk. Hiermee wordt zowel immuniteit en breinwerking bevorderd. Het is onze dagelijkse verzekeringspolis die ons lichaam helpt zijn inherente functie te herstellen om zichzelf beter te maken en uiteindelijk de fundering voor een goede gezondheid te leggen.

Waarom is bescherming tegen glyfosaat zo belangrijk?

Talrijke wetenschappelijke studies tonen aan dat glyfosaat, het actieve ingrediënt in commerciële pesticiden, veroorzaker is van een groot aantal lichamelijke en psychische aandoeningen. Glyfosaat werkt synergetisch met andere factoren, zoals onvoldoende blootstelling aan zonlicht, tekorten aan essentiële voedingsstoffen zoals zwavel en zink en blootstelling aan andere vreemde stoffen waarvan de ontgifting wordt verminderd.
Bescherming tegen glyfosaat is nodig, omdat het veel wordt gebruikt voor commerciële, agrarische en huishoudelijke doeleinden. Onderzoek door Stephanie Seneff (MIT) legt verbanden tussen de onderdrukking goede darmbacteriën door glyfosaat die leiden tot veel moderne ziektes.

Uit onderzoek van Biomic Sciences blijkt zelfs dat glyfosaat tien keer krachtiger is dan gluten om de tight-junctions in de darmwand af te breken. Gelukkig hebben consumenten een optie die bescherming biedt tegen glyfosaat en helpt bij het in stand houden van hun darmgezondheid. Biomic Sciences heeft onlangs bewezen dat het supplement Restore de tight junctions kan vermeerderen, versterken en beschermen tegen de dagelijkse blootstelling aan pesticiden.

Waarin verschilt Restore van probiotische producten?

In een optimale situatie huizen in een gezond spijsverteringskanaal 20.000 tot 30.000 verschillende stammen van goede darmbacteriën.

Het nemen van probiotica om een complexe gezondheidsklacht aan te pakken kan feitelijk leiden tot een gebrek aan bacteriële diversiteit in de darm. Deze lage microbiële diversiteit kan van invloed zijn op uw gezondheid.
Restore is uniek omdat het de diversiteit van de darmbacteriën verbetert door de leefomgeving aangenamer te maken voor de verschillende stammen darmbacteriën. Dit terwijl een typisch probioticum slechts uit 3 tot 30 verschillende bacteriesoorten bestaat.
Restore biedt het communicatienetwerk dat de terugkeer van biodiversiteit in ons darm-ecosysteem ondersteunt en deze ondersteunt op zijn beurt weer een normale immuunfunctie.

Restore is een product dat werkt op een aantal vlakken:

Het mag duidelijk zijn dat dit product beschermt tegen en voorkomt dat het moderne leven jou zal beschadigen.

Prijzen:

Bij interesse graag het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Ashtanga Yoga

Is een dynamische vorm waar de actieve houdingen ons kracht, flexibiliteit en stabiliteit geven. Doordat de aandacht naar binnen gekeerd wordt, geven we ons verstand de ruimte om de dingen op ‘n andere manier waar te nemen en dat geeft meer rust.

De actieve ademhaling van Ashtanga zorgt ervoor dat het lichaam wordt opgewarmd, wat weer positief werkt op het verwijderen van afvalstoffen. Fysiek maar ook mentaal zorgt dit voor zuiverheid.

Iedere keer opnieuw ontdek je je eigen innerlijke wereld. Adem de levensenergie in en uit, ervaar waar jouw grens is, welke blokkade er nog zit om het “onmogelijke” met open blik te aanschouwen en vanuit hier met adem en aandacht ruimte te creëren. Zie waar je vanuit die openheid, zuiverheid, kracht, warmte en flexibiliteit naar toe kan groeien.
Als je durft en leert te kijken, werkt de yoga-mat als een spiegel.

Bij Ashtanga yoga werk je aan een gerichte opbouw van je fysieke en innerlijke kracht.
Dat doe je door met vaste regelmaat de lessen te volgen en de practice eigen te maken.
Een practice betekent: de houdingen in een vaste volgorde uitvoeren.
Wanneer je de practice gaat aanleren d.m.v. lessen (privé of in een geleide les) kun je ook kiezen voor Mysore, dit is een manier om je zelfstandige practice in jouw eigen tempo uit te voeren onder toezicht en begeleiding van een yoga-docent.
Onder het kopje pakketten kun je verdere informatie vinden hierover.

Ashtanga Yoga bestaat uit een vaste serie:
5 zonnegroet A
5 zonnegroet B
de staande houdingen
de zittende houdingen
de eindserie.

Als teacher leer ik je de juiste techniek en geef handvatten mee om zo eigen stappen te kunnen zetten naar een leven waar jij je eigen ik wordt, Jezelf.
Jezelf is dan dat gedeelte in jou dat vrij is van angsten, blokkades en andere beperkingen of grenzen.

Privé lessen *

In je vertrouwde omgeving Ashtanga Yoga leren zodat je de practice thuis kunt doen, op vakantie of in Mysore style.

De privé lessen biedt ik uitsluitend aan in pakketvorm, d.w.z. een pakket van 3 maanden (12 weken) waarin je:
– 1 keer per week les krijgt bij jou thuis
– al naargelang het pakket, 1 of 2 lessen volgt bij Pixie yoga
– je uitleg krijgt over het 8-voudige pad
(Ook wel het pad naar verlichting genoemd. Het zet in acht onderdelen uiteen hoe de mens de onrust van geest en het lijden kan overwinnen)
– je advies ontvangt over voeding, toegespitst op je persoonlijke situatie

* De privé lessen zijn aan huis of bij Pixie Yoga op locatie.
* De overige lessen die bij de pakketten zitten zijn groepslessen, ook de Mysore zal met meerdere deelnemers zijn.

Pakketten:

Optie A:
– 3 maanden lang, 1 keer per week privé les bij jou thuis.
– Bij Pixie Yoga 2 keer per week Mysore op dinsdag en donderdag ochtend 6.30-8.30
– 2 lessen naar keuze bij Pixie Yoga, waarbij je kunt kiezen uit: easy flow, yin, yin/yang en flow4all
(voor details zie www.pixiemagic.yoga
De prijs bedraagt 1000,- Euro all-in.

Optie B:
– 3 maanden lang, 1 keer per week privé les bij jou thuis.
– Bij Pixie Yoga 1 keer per week Mysore
– 1 les naar keuze, (zie optie A)
De prijs bedraagt 950,- Euro all-in.

Optie C:
3 maanden lang1 keer per week privé les bij jou thuis.
De prijs bedraagt 850,-

Optie D:
Heb jij de practice al eigen gemaakt maar zoek je verdieping, dan is een enkele privé les ook mogelijk. Dit kan thuis of op locatie bij Pixie.
De prijs is 75,-

Power Yoga

Hier ligt de nadruk meer op het fysieke gedeelte, de kracht en de flexibiliteit.
Alle spieren worden aangesproken om te werken in deze practice!
Ook hier is de actieve ademhaling belangrijk, zo wordt het lichaam warm gemaakt en zal het afvoeren van afvalstoffen gestimuleerd worden.

Het verschil met Ashtanga is dat hier de houdingen niet vast staan en het meditatieve minder wordt aangesproken.

Groepslessen

Wil je een keer een les bij mij volgen om te ervaren wat het voor jou kan betekenen, dan kan dat bij;

Yoga Place. www.yogaplace.nl
Pixie Magic Yoga. www.pixiemagic.yoga.nl
Anytime Fitness Landgraaf

Retraite

Lente 2018 hopen wij een retraite op een prachtige locatie in Zuid Limburg te kunnen geven!

Het voorjaar is een uitstekend moment om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen.
Door yoga, meditatie, wandelen en massages zal lichaam en geest zich weer zuiver en helder voelen.

Meer informatie hierover volgt!

Mail of bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Bewaren

Bewaren

Stap 5 in onze kant-en-klare detox: een parasietenreiniging.

Waarom de parasietenreiniging?
Bij een aanwezigheid van parasieten is er gevaar op verstoring van veel van onze lichamelijke functies. De kans dat er een parasiet aanwezig in ons lichaam is vrij groot. Er zijn wel 300 verschillende soorten. Deze kunnen veel klachten veroorzaken door o.a. de schadelijke gifstoffen die ze afscheiden.

Wat doen parasieten in ons lichaam?
De naam zegt het al: ze leven in ons lichaam en parasiteren. Dit wil zeggen dat ze ten koste van ons leven. Ze gebruiken de voeding die wordt gegeten en ze willen blijven bestaan. Ze leggen dus eitjes om nakomelingen te realiseren.

Problemen als gevolg van parasieten.
Parasieten kunnen veel nadelige gevolgen hebben voor onze gezondheid; te veel om op te noemen, mede doordat er zoveel verschillende soorten zijn.
Een aantal klachten die veroorzaakt kunnen worden door parasieten zijn:
spier- en gewrichtsproblemen
slaapstoornissen
depressiviteit
vergeetachtigeheid
hormonale klachten
Dit is slechts een greep uit de klachten die parasieten kunnen veroorzaken. Veel voorkomende klachten die we kunnen missen als kiespijn.

Wat doen wij?
Middels een kuur van 6 weken gaan we de parasieten in ons lijf te lijf 😉
6 weken is een noodzakelijke periode omdat dit de incubatietijd van de eitjes van de meeste parasieten dekt. Als je het doet, doe het dan goed!
We gebruiken uitsluitend natuurlijke middelen in onze detox die niet schadelijk zijn voor onze gezondheid maar wel de parasieten bestrijden.
Hoe wij dit doen vertellen we je graag!

Stap 4 in onze kant-en-klare detox: de lymfe.

Waarom de lymfe?
Het lymfestelsel voert afvalstoffen die geproduceerd worden door jouw cellen af. Ook worden indringers door het lymfestelsel onschadelijk gemaakt waarna ze door de lever of de nieren je lichaam verlaten.

Wat gebeurt er in ons lymfestelsel?
Binnen het stelsel van lymfevaten en lymfeknopen vinden veel complexe processen plaats.
De bekendste functie is die van biologisch filterstation en het spelen van een rol in ons immuunsysteem.
Ook wordt de balans van het weefselvocht door de lymfe gehouden. En dit in ons hele lichaam want het lymfestelsel is net als ons bloedvatenstelsel verdeeld door heel ons lichaam en deze 2 lopen vrijwel paralel aan elkaar.

Problemen met de lymfe.
Wanneer er een te grote vervuiling optreedt die moet worden gefilterd door de lymfeknopen kunnen deze opzwellen of verstopt raken. De lymfe kan hierdoor niet stromen zoals het zou moeten. Ook kunnen onze cellen en het bloed de afvalstoffen niet meer goed kwijt waardoor ons lichaam vervuild en verzuurd raakt.

Wat doen wij?
Door de lymfe te stimuleren met de juiste natuurlijke producten, gaan we ervoor zorgen dat de lymfe meer vloeibaar wordt en hierdoor goed zijn functie kan vervullen.
Het proces hiervan kan worden aangewakkerd door de lichaamstemperatuur omhoog te brengen door bv. een sauna of sport.
Doordat we in een eerdere fase al de lever en de nieren hebben behandeld, kan het lymfesysteem zijn afvalstoffen ook beter kwijt.
Een extra stimulans wordt gegeven door een manuele lymfedrainage die door ons wordt gegeven complementair binnen de detox.

Stap 2 in onze kant-en-klare detox: het urinewegstelsel.

Wat is het urinewegstelsel?
Dit zijn de nieren, de urinewegen, de blaas en als laatste de urineleider.
Via deze weg worden er een hoop afval- en gifstoffen uit ons lichaam gefilterd.

Wat gebeurt er?
In de nieren wordt het bloed gefilterd, tot wel 1 liter per minuut. Nuttige stoffen worden vanuit hier weer in het lichaam opgenomen en afvalstoffen worden eruit gefilterd.
Via de urinewegen loopt deze vloeistof met afvalstoffen als urine naar de blaas en hier wordt alles tijdelijk opgeslagen tot de volgende plasbeurt.

Problemen met het urinewegstelsel?
Blaasontsteking is een veelvoorkomend probleem, vooral bij vrouwen. Een blaas waarin afvalstoffen achterblijven, kan makkelijk gaan irriteren of ontsteken.
De nieren vervullen een belangrijke rol en een verminderd functioneren van deze 2 filters kan tot allerlei gezondheidsklachten leiden.

Wat gebeurt er in onze detox?
Met het gebruik van 3 verschillende kruiden en planten gaan we ervoor zorgen dat de nieren worden ondersteund en dat er extra vocht wordt afgedreven. We gaan de urinewegen spoelen en de urineproductie kan tot 2 keer zo hoog zijn zonder dat de nieren hierbij geïrriteerd raken.
We zorgen voor een samentrekkende, ontstekingswerende en ontsmettende werking op het urinewegstelsel. Hierdoor kan de detox beter en soepeler verlopen in latere stadia.

Stap 1 in onze kant-en-klare detox: de darmen.

Waarom de darmen?
Binnen je darmen vindt een groot deel van de vertering plaats, ook wordt het eten vanuit hier opgenomen in het bloed. Je bloed brengt dan alle voeding naar je cellen om deze te voeden. Dit is je stofwisseling.

Wat gebeurt er in je darmen?
Je darmen zijn dus erg belangrijk en er wordt ook wel eens gezegd dat je immuunsysteem voor een groot deel uit je dikke darm komt.
Een goede indicatie van je gezondheid is je ontlasting. Deze laat zien hoe het is gesteld met de vertering, je darmbacteriën en je algemene gezondheid. Hoe vaak je gaat, wanneer je gaat, de geur en de vastigheid zijn allemaal indicaties van hoe het is gesteld met je gezondheid.

Problemen vanuit de darmen?
Voor veel mensen zijn “buikproblemen” een herkenbare kwaal. Opgeblazen buik, winderigheid, krampen en diarree komen vaak voor. Ook kan het juist vastlopen waardoor de stoelgang moeizaam en sporadisch gebeurt. Allemaal problemen die ontstaan in de darmen.

Wat doen wij?
Omdat een goede balans in de darmen erg belangrijk is, gaan we deze verbeteren met vezels, zuren en een thee. Op deze manier worden de darmen schoongemaakt en -gespoeld. Als de afvoer namelijk schoon is, blijft er niks in hangen of plakken.
Voor het verdere verloop van de detox is een schone darm dus erg belangrijk!

Binnenkort stap 2…

Veel mensen hebben er wel eens van gehoord: detoxen of ontgiften.

Wat is een detox nu eigenlijk?
Een goede detox zorgt ervoor dat je lichaam schoner wordt door gif- en afvalstoffen af te voeren. Het afvoeren van gif-en afvalstoffen gebeurt in ons lichaam via verschillende kanalen. In onze detox zullen we stap voor stap de darmen, nieren, lever en het lymfestelsel ontgiften.

Waarom een detox?
We worden tegenwoordig blootgesteld aan een hoeveelheid toxines die te groot is om goed te kunnen verwerken. Denk hierbij aan: medicijnen, e-nummers, luchtvervuiling, cosmetica enz. Naarmate we ouder worden stapelen deze toxines zich op, voornamelijk in bindweefsel zoals vet.

Een vervuild lichaam werkt slechter en het kan minder goed de voeding verwerken. Ook als je gezond leeft en eet, is het de vraag of de vitaminen en voedingsstoffen goed worden opgenomen.
Uiteindelijk zal deze vervuiling leiden tot kwaaltjes en ziektes. Voorbeelden van deze kwaaltjes en ziektes zijn: jicht, reuma, diabetes, hart-en vaatziektes en in het ergste geval kanker.

Onze detox
Om het lichaam te helpen bij het afvoeren van gif-en afvalstoffen hebben wij een kant-en-klare detox ontworpen. Bij deze detox worden verschillende organen, stap voor stap behandeld.
Hierbij zorgen we er eerst voor dat de uitgangen van het lichaam goed schoon worden gemaakt, zodat de afvoer in een later stadium goed zal verlopen.
Met gebruik van natuurlijke supplementen in capsule- en tabletvorm gaan we eerst de darmen en het urinestelsel schoon maken. Vervolgens komen de lever en het lymfestelsel aan de beurt. Allemaal essentiële onderdelen die aandacht moeten krijgen.

Resultaten van onze detox
We hebben onze detox met een grote groep mensen gedaan, waarvan ieder andere klachten had. De positieve resultaten die ze allemaal ervaren hebben zijn: fitter voelen, meer bewust van voeding en wat het met je doet, betere focus. Het krijgen van een betere verbinding met je lichaam.

Hoe en waarom wij bovengenoemde organen schoon gaan maken, lees je in mijn volgende blog.

Op 5 april jl. hielden wij onze 1e workshop met als onderwerp Koekjes bakken.

Wij zijn erg tevreden met het verloop van de avond en het enthousiasme van de deelnemers.

Bij deze willen wij iedereen bedanken voor het maken van een geslaagde avond!

Wij willen jullie graag kennis laten maken met Brick of Raw Chocolate.

Het is een gezonde, lekkere snack die je guilt-free kunt eten. Speciale bewerkingsprocessen zorgen ervoor dat gezonde eigenschappen bewaard of juist geactiveerd worden. Het belangrijkste is de smaak en deze is uniek.

De potjes komen in 5 verschillende smaken namelijk PeruPeru, Freshmint@cacaonibs, OrangeChili, Superfoods en IncaSalt.

Ook zijn er repen verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: PeruPeru, Seeds, Fruits, Nuts en Spices.

Nieuwsgierig? Je kunt ze bij ons kopen/ bestellen. Stuur ons maar een mailtje 🙂

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media