Detox stap 3

Waarom de lever?
De lever is een erg belangrijk orgaan. Zonder de lever zou een mens niet kunnen leven. Binnen een detox is het erg belangrijk de lever te ondersteunen en op te schonen. Als de lever beter functioneert zal je lichaam dit ook doen. Hierdoor zul je meer energie en een betere weerstand krijgen.

Wat gebeurt er in je lever?
Er vinden ontzettend veel processen plaats in de lever, waaronder de ontgifting van ons bloed, het aanmaken van gal en verscheidene stofwisselingsprocessen. Ook speelt de lever een belangrijke rol bij onze energievoorziening. Dit is slechts een greep van de taken die de lever vervult.
Al deze taken staan onder druk door de belasting die er dagelijks wordt gelegd op onze lever.

Problemen met de lever.
We weten allemaal dat een overmaat aan alcohol slecht is voor je lever. Ook medicijnen, luchtvervuiling, slechte voeding en andere gifstoffen worden allemaal door de lever verwerkt. Een teveel kan leiden tot aandoeningen als leververvetting, leverontsteking of erger.
Deze aandoeningen worden voorafgegaan door een stadium van verzwakking waarin de werking van de lever wordt aangetast.

Wat doen wij?
Wij geven uitgebreid aandacht aan dit belangrijke en onmisbare orgaan. Eerst gaan we de lever ondersteunen in zijn functioneren gedurende 1 week. Dit doen we door natuurlijke supplementen te gebruiken die de galuitscheiding en de werking van de lever stimuleren.
Hierna gaan we galstenen die in de galblaas en de lever aanwezig zijn verzachten en breken met de juiste supplementen. Als we dit 5 dagen lang hebben gedaan, gaan we deze stenen uit het lichaam spoelen.
De behaalde resultaten met deze handeling zijn verbluffend. Wil je hier meer over weten, kun je contact met ons opnemen.

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media