MindLINK

Wij van HartstikkeGezond werken met het MindLink systeem.
Het systeem is vrij nieuw maar erg veelbelovend en wij geloven er in!

Er wordt gewerkt met een Tesla-spoel die wordt aangesloten op de laptop waarop de MindLink software staat. Als er wordt getest, zullen audio-fragmenten uit de test worden afgespeeld door de spoel in de vorm van bewustzijns-velden. U onderbewustzijn zal deze trillingen opvangen en hierop reageren; positief of negatief.
Deze reactie kunnen wij meten door de spierreflex in Uw armen te testen.
Zo wordt een volledige test doorlopen en geeft U (Uw onderbewustzijn) ons de antwoorden. Hiermee kunnen we aan de slag en gaan we ervoor zorgen dat datgene wat prioriteit heeft binnen de problematiek als eerste zal worden aangepakt.

Een voorbeeld: uit de test komt naar voren dat U onvoldoende verteerd vanuit de darm, dat er een tekort is aan vitamine B12 en het mineraal selenium. Ook komt naar voren dat er op het psycho-emotionele vlak een angst-emotie zit, die ervoor zorgt dat de vertering niet optimaal verloopt.
Bij het opstellen van behandelingsplan is het dan van belang dat er wordt gekeken naar het grote geheel. De problemen moeten worden aangepakt in volgorde van prioriteit.
In dit geval zullen de tekorten worden aangevuld en het emotionele probleem worden aangepakt (met de MindLink). En vervolgens zal dan ook worden gekeken naar het huidige voedingspatroon. Als er gelijk naar de voeding wordt gekeken en de tekorten niet worden aangevuld en de achterliggende negatieve emotie niet wordt aangepakt, kunnen we gezond eten wat we willen. De dieperliggende oorzaak zal moeten worden gevonden en aangepakt.

Dit is precies wat wij kunnen doen met de MindLink. Het systeem bestaat uit 3 verschillende testen en aan de hand van de kwaal van U, zullen we bepalen hoe we het systeem het best kunnen inzetten naast evt. andere therapiën, waaronder voedingsadvies.

Bent U nieuwsgierig geworden? Dan is nu Uw kans om kennis te maken met dit systeem.
Tot 1 november bieden wij de testen aan voor €30,- per test.
Meer informatie over de MindLink kunt U vinden op onze site: http://www.hartstikkegezond.nl/het-recept/mindlink/

© 2015 HartstikkeGezond, alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden
webdesign en ontwikkeling door Visia Media